Acum ceva vreme am primit un e-mail de la o fata al carei nume nu-l retinusem la acea vreme. Imi citise blogul. M-a intrebat daca nu mi-ar placea sa public ceva intr-o revista. Pe blog scriu ce-mi place, cum imi place si cand imi place, asa ca nici nu am ezitat. De ce nu? Despre ce revista e vorba? Pai… e secret. Bun si asa.

Acum, cateva luni mai tarziu, Lavinia ma anunta in sfarsit despre ce e vorba. Se numeste „Decat o revista”, este decat una, decat o data. De colectie, zic. Interesant. Am auzit de voi, am mai citit, nu stiam ca despre ea e vorba. Am fost surprinsa in mod placut.

Aseara am cunoscut intreg colectivul, oameni minunati, exact pe gustul meu, inteligenti, care au pornit de la o idee care le-a venit la o halba de bere si care s-a concretizat in 120 de pagini de revista. Si nu e orice revista. E, evident, decat o revista. O revista realizata de oameni destepti, decat pentru oameni destepti.

Contine materiale unul si unul, gandite si concepute pentru un public aparte. Ii puteti lectura pe Razvan Exarhu, Vlad Petreanu, Sebastian Ispas, Gabriel Dobre, Lavinia Gliga, Mihai Dobrovolschi, Cristian Lupsa, Alex Galmeanu, Raymond Bobar si multi altii, printre care este onorata sa se afle si subsemnata. Puteti citi despre tot, de la pufuleti si diacritice, pana la ce il enerveaza pe Mircea Badea si cum ii trage curentul pe oameni. Fotografiile si ilustratiile sunt de exceptie, iar despre continut nici n-am cuvinte sa va spun cat de unic si revigorant este.

Si… e gratis. In tiraj limitat, doar pentru cei dornici de ceva de calitate, de ceva ce ia calea opusa celei urmate de majoritatea publicatiilor din Romania.

Sunt mai mult decat fericita si onorata ca m-am intersectat in viata cu astfel de oameni, cu astfel de initiative mai mult decat laudabile.

Acestea fiind spuse, va invit duminica, in Club Control, la lansarea oficiala, dar informala, unde puteti pune mana decat pe o Decat o Revista, ca e tiraj limitat, si unde puteti asculta cateva povesti din ea, citite chiar de autori, printre care si de catre moi.

Haideti sa-i felicitam pentru realizare! Haideti sa ne deCLICKuim, deCANCANim, deLIBERTATEAnim!

dor

Pam Pam!

Anunțuri