nose pickingNu suport sa citesc ceva in metrou/autobuz si cei din jur sa stea buluc cu ochii in paginile mele. Multi dintre cei care citesc in transportul in comun isi invelesc copertile in ziare sau hartii vechi si goale, pe care nu scrie absolut nimic. Asta e un motiv in plus pentru care sa nu-si mai arunce nimeni ochii dupa ei. Totusi, e posibil sa starneasca si mai mult curiozitatea. Hai sa ne uitam in carte, poate ne prindem totusi ce citeste.

Daca tot ai chef sa citesti ceva, de ce nu-ti iei propriile materiale? E mai incitant sa-ti bagi nasul in treaba celui de langa tine, evident. Eu am renuntat la sportul acesta, de a citi in metrou. In primul rand, pentru ca este suficient de aglomerat incat sa nu am loc sa citesc. In al doilea rand, pentru ca ma apuca transpiratiile si nervii cand vad pe cineva ca citeste odata cu mine.

Cineva a avut o idee geniala, care ajuta la evitarea necunoscutilor curiosi. Asadar, exista coperti false. Frumos colorate si imprimate, cu un titlu mare, ca sa poate fi observat de toata lumea. Si asa s-au nascut the misleading book covers. Mi se pare o idee geniala, pe care o voi implementa numai de placere, o placere mai mare decat cea a cititului in metrou.

Avem o gama varianta de coperti false, pe care putem citi:

Fast Track Prison – Exploring the Benefits of Life Behind Bars

Do-It-Yourself-Dentistry

Coroner by Correspondence

Do-It-Yourself Liposuction

Do-It-Yourself Vasectomy

How to Cheat Your Way Through College

How to Get Your Brother Kicked out of the House

How to Impersonate An Engineer

How to Make Your Grandmother a Porn Star

How to Murder a Complete Stranger and Get Away with It – Asta cu siguranta va avea cel mai puternic efect.

How to Overcome Nymphomania

Perfecting the Art of Fart Projection

When the Candles Scare You

The Nutritional Benefits of Nose Picking (Back Cover Reads: Strengthens finger muscles, an alternative food source.)

Bonus: Un calendar pentru obsesivo-compulsivi.

Anunțuri