Deci vine Valentine’s Day. Alta porcarie furata de la americani. De Valentine’s Day ne prefacem ca ne iubim si ca totul e perfect. Abia astept sa vad inimioare in tot orasul, flori, cadouri, minciuni si voma mea pe trotuar.

Am zis ca poate joi ies cu colegii in oras, dar s-a trezit o colega sa spuna ca joi e Valentine’s Day. Heil altui coleg care i-a replicat sec ca „Da ma, joi sunt indragostit. Joi nu pot sa beau bere ca iubesc.”.

Cred ca toate patachinele care citesc Elle, Cosmopolitan, Joy si Balaria sar in sus de nerabdare sa primeasca daruri.

Daca primesti flori e nasol ca nu s-a gandit la mai mult. Daca primesti ceva scump, probabil esti buna la pat si mai vrea, dar, cum vrei, sigur te iubeste. Daca nu primesti nimic, te gandesti ca te insala.

Well, daca nu primesti nimic, sigur nu te insala. Pur si simplu e si el de parere ca Valentine’s Day e o porcarie din export. Cu cat e mai schump cadoul, cu atat e mai mare sentimentul de vinovatie. Cu cat iti spune mai des ca te iubeste, cu atat mai mult vrea sa evite o discutie serioasa. Cu cat iti ofera mai multa atentie in acea zi minunata, cu atat mai mult ascunde ceva.

Valentine’s Day e doar o zi in care magarii si magaritele cred ca-si pot spala pacatele.

Vai, vai, oare ce-o sa-mi ia? Oare ce-o sa-mi ia? Oare ma iubeste? Cat de mult ma iubeste? Proportional cu pretul cadoului? Vai, vai, vai! Iiiiiii! Dragoste, dragoste! Minciuni, minciuni!

Minte-ma frumos ca-s proasta si nu ma prind!

Vai, draga, ti-a dat doar un parfum? Mie mi-a luat un cristal Swarosvki. Pe mine ma iubeste mai mult! Wow! Wow!

Mimozelor, have fun!

Apropo, cine e acest Valentin si ce treaba are cu dragostea/minciunile?

Propun infiintarea unei zi anti-Valentin. Sa fie o zi in care toata lumea sa nu se poata impotrivi dorintei de a spune adevarul. Cred ca nimic n-ar fi mai tare. Cred ca ar fi sfarsitul lumii. Ha ha ha! Si vreau sa asist la toate marturisirile. Ce-as mai rade!

Anunțuri