Cand aveai 10 ani, nu aveai calculator acasa si de abia auzisei de internet. Exista totusi net cafe. N-avea cafea, dar avea internet. Ai inceput prin a vizita o data pe luna net cafe-ul. Ai descoperit misteriosul calculator, misteriosul internet. In scurt timp, toti banii au ajuns sa se duca pe vizitele zilnice la net cafe.

Timpul a trecut, tu ai crescut si parintii au facut un credit si ti-au luat calculator. Ai descoperit mirc-ul. Te-ai intalnit cu multe fete. Cu majoritatea ai avut o relatie, insa numai crazykisspussy09 a fost cu adevarat deosebita. Te-ai casatorit cu ea.

Inca de cand vorbeati pe mirc va imaginati cum ar fi sa aveti o familie impreuna si incercati nume pentru copiii vostri. Asa s-a nascut Luceafar, copilul virtual. Din doua conexiuni primitive si multe taste batute.

Luceafar a crescut cu calculatorul langa perna. La varsta de 3 ani se juca cu Photoshopul, iar la 10 ani facea joculete in C++, jocuri la care trisa pentru ca doar el cunostea hibele sistemului. La 11 ani a descoperit blogul. Si asa si-a inceput viata sexuala la 11 ani si jumatate. Cu mirabelapasteiarba.wordpress.com drept iubita primara, iar alexandramanancaomletainfiecaredimineata.blogspot.com ca amanta devotata.

Seara, la masa, mama alegea minutios bucatele din meniul celor de la Presto Pizza. Livrate la domiciliu, tatal platea cu cardul de credit, online.

Mama era casnica. Tatal lucra de acasa. Online. La videochat.

A venit si ziua de nastere a lui Luceafar. Mama si tata au stat o noapte intreaga in fata calculatorului pentru a se decide asupra cadoului potrivit. O placa video ultimul racnet.

In fiecare sambata, mama facea piata. Pe http://www.alimentara.ro si http://www.leguminoase.ro.

Aveau si o catelusa, Nvidia. Nvidia latra pana i se terminau bateriile. Cand latra prea tare, vecinii dadeau un mail cu high priority pentru a avertiza ca urmeaza sa dea un mail la politie. Politia avea net de cartier, deci pica des, asa ca familia Virtual a avut noroc de cateva ori.

Facturile erau platite strict prin internet. Mancau de pe internet. Se culcau pe internet. Traiau pe internet. Se jucau pe internet. Aveau prieteni pe internet. Aveau joburi pe internet. Calatoreau virtual pe internet. Isi faceau concediul pe internet.

Intr-o zi, Luceafar a hotarat ca vrea sa iasa din rutina si si-a cumparat un Sony PSP. La auzul acestei vesti, mama a picat intr-o depresie de zile mari si s-a refugiat pe internet. Tatal a inceput sa joace poker pe internet.

Intr-o zi a venit Apocalipsa. Mai exact, a picat internetul. In acel moment de cumplita framatare fizica si psihica, familia Virtual a murit subit in urma unui atac de panica combinat cu simptomele sevrajului.

Familia a inceput sa-i planga de cand a realizat ca nu mai raspund instantaneu la mail. Au avut o inmormantare lacrimogena pe http://www.mortivirtuale.ro.

Am glumit… familia nu si-a dat seama de ce s-a intamplat pentru ca stateau la 2 etaje distanta de ei si nu aveau nici ei net. Iar glumesc… nici n-avea familia cum sa-si dea seama ca ceva e in neregula caci daca netul picase in tot cartierul. Tot cartierul a murit pe capete.

Reclame