NewsIn ne informeaza ca 6 detinuti au incercat sa evadeze din Penitenciarul de Maxima Siguranta din Focsani. Acestia au sapat un tunel de 9 metri care pornea din celula lor si intentiona sa iasa in afara inchisorii. Cand erau aproape evadati, au fost prinsi. Sapasera tunelul cu ajutorul „pieselor de mobilier”.

Eu am ceva nedumeriri.

1. Ce piese de mobilier se gasesc intr-o celula in afara de paturi? Au si dulapuri? Mese? Fotolii? Daca acestea exista, ce mai e asa de inchisoare la ei? D’astea am si eu acasa… cu exceptia gratiilor.

2. Cea mai mare nedumerire a mea vine sub forma unei intrebari pe care mi-ar placea s-o adresez Penitenciarului din Focsani: S-a intamplat cumva ca in preajma evadarii Penitenciarul sa fi difuzat Prison Break?

Daca da, nu asa se conduce o inchisoare. Daca da, dati macar toate sezoanele sa vada si oamenii ca pana si Michael Scofield e prins in cele din urma. Dar Doamne, ce bine arata!
In urma acestei intamplari, imaginea personajului principal din Prison Break mi-a fost patata de imaginea lui Vasile din Braila, asudat si urat mirositor, sapand cu un picior de pat. Propun difuzarea in inchisori a serialului Dexter sau „Cum sa fii un criminal in serie de succes.”.

Reclame