Vrei sa castigi un Renault Megane de la Orange? Este extraordinar de usor.

Citeste regulamentul din scoarta-n scoarta. Vei afla ca este un document extrem de lung din care mare lucru nu intelegi, dar e clar ca trebuie sa ai peste 18 ani si sa ai „capacitate deplina de exercitiu”. Ultima parte mi-a placut cum suna. Se pare ca si lor le-a placut caci au repetat-o de multe ori.

Ce nu stipuleaza regulamentul lor este ca trebuie sa ai un salariu de minim 1000 de euro. Nu e obligatoriu, desigur, dar e un avantaj. Orange ne ofera o masina pe zi, timp de 100 de zile. Cum participi? Simplu. Trimiti cat mai multe sms-uri (goale, nu te impacienta) pe zi si poti castiga una dintre masinile puse in joc. Costul rotunjit al unui sms este de 1 euro. Sa presupunem ca alegi sa trimiti un sms pe zi, timp de 100 de zile. Vei plati 100 de euro. Sa spunem ca nu e o taxa prea mare pentru o masina, in cazul in care o castigi. Aparent, asta e tot.

In realitate, trimiti primul tau sms. Raspunsul lor va veni prompt: „Trimite un nou sms la 100 si spune-ne prenumele tau.”. Te gandesti ca poate nu intri in concurs daca nu le divulgi prenumele tau asa ca il tastezi frumos si-l trimiti. Sa presupunem ca te cheama Agripina.

100 iti raspunde: „Bravo, Agripina. Ai procedat corect. Ai o sansa foarte mare de a castiga masina zilei de azi. Nu trebuie decat sa mai trimiti un sms in care sa ne spui numele tau.”

„Bravo, Agripina Popescu! Esti la un pas de a castiga. Ia uite masina cum vine spre tine! Stii ca mai vrei sa trimiti un sms ca sa-ti cresti sansele de castig. Nu ezita! Trimite acum! Da-ne toti banii tai de chirie!”.

Te linistesti cu sms-urile pe ziua de azi ca deja exagerezi. Dimineata, la cafea, Orange nu te-a uitat. Primesti un nou sms de la ei: „Ce consideri mai romantic? O cina in doi sau o plimbare cu gondola? Trimite 1 pentru prima varianta, 2 pentru a doua. Esti la un pas de a castiga!”. Incepi sa intri la idei… ce legatura are cina romantica cu masina lor? Te gandesti cumva ca iti vor oferi o plimbare cu o gondola venetiana? Ei bine, nu. Nu vor decat sa te cunoasca mai bine. Pe tine si pe veniturile tale. Sa presupunem ca trimiti un raspuns.

In cateva secunde primesti alt sms: „Ia uite, Agripina, aproape ai castigat! Cu urmatorul sms sigur vei castiga! Spune-ne cu ce mergi la serviciu. Cu masina personala sau cu alt mijloc de transport?”. Te gandesti ca e a trick question ca sa vada daca ai masina. Si daca ai masina, nu-ti mai dau ei inca una. Asa ca ii lamuresti si le trimiti un sms in care le comunici ca n-ai masina personala. Gata, te-ai linistit. Acum ai sanse de castig.

Instantaneu, 100 devine cel mai bun prieten al tau.

„Care e culoarea ta preferata? Verde sau albastru? Trimite 1 pentru verde, 2 pentru albastru, 0 pentru alta culoare.”. Agripina iubeste rozul asa ca trimite 0. „Perfect! Agripina, daca nu-ti place verdele si nici albastrul? Ce alta culoare iti place? Mov sau visiniu? Trimite 1 pentru mov, 2 pentru visiniu si 0 pentru alta culoare.”. Si uite asa trece viata Agripinei tot trimitand sms-uri.

„Esti la un pas de a castiga! Nu te mai gandi si trimite un sms chiar ACUM!”. Vine factura de telefon, realizezi ca trebuie sa platesti 300 de euro. Nu mai ai cum sa platesti chiria pentru ca trebuie sa platesti telefonul. Te muti la parinti. Mori de foame. Iti mai iei un job. Lucrezi si noaptea. Nu mai ai timp de iubit si de prieteni. Ramai singur, ca Agripina. Iti faci un credit ca sa poti plati factura de telefon. Si tot platesti la telefon pana nu mai ai cu ce plati ratele la banca. Realizezi ca alt credit nu mai poti face asa ca mergi la camatari. Nu mai ai cum sa inapoiezi nici acei bani si vrei sa fugi din oras, dar n-ai cu ce si n-are nici cine sa te mai ajute din moment ce ai ramas singur.

Te prind camatarii, te omoara in bataie. Familia ta ramane cu datorii, dar poate castigi totusi o masina de la Orange.

Nu mai sta pe ganduri! Participa chiar acum! Uita de casa, alimente, familie, prieteni, viata, copii si imagineza-ti cum ti-ar sta la volanul unui Renault Megane!

Mult succes!

Reclame