Pornesc de la premisa ca orice barbat insala cel putin o data in cel putin un moment din viata sa. Asta ca imagine generala pentru ca procentul celor ce insala o singura data, apoi se opresc, este practic nul.

Alt detaliu ar fi ca se cheama adulter/bataie de joc/etc. chiar daca insala o data, chiar daca insala de mai multe ori. N-am inteles si nu voi intelege niciodata femeile care afirma ca „a avut o scapare, a fost o greseala”. De aici, concluzionez si ca inselatul nu este o greseala, nici o scapare.

Dupa cum am mai mentionat zilele trecute intr-un comentariu, a insela nu presupune neaparat lipsa dragostei, ci, mai grav, lipsa respectului fata de sine si fata de partener.

Dragi femei, nu va inchipuiti ca daca purtati o discutie cu un barbat, veti afla cand, daca sau cum insala.

In scopul documentarii, am pus aseara intrebarea. Ai inselat vreodata? Exista doua posibile raspunsuri.

1. Da, am inselat. – Femeia pica pe spate, ochii ii sclipesc crezand ca a dat peste sinceritate. De fapt nu este decat o strategie de „capul plecat, sabia nu-l taie”. Da, am calcat stramb, nu trebuia, m-am convins ca nu merita, a fost o greseala. Asta aud cei implicati indirect. Normal ca amanta va auzi doar „iubita mea, nu a fost o greseala, te iubesc/te-am iubit din toata inima, nu ai fost doar o aventura”. Si la urma urmei, mai conteaza daca a fost „doar o aventura” sau mai mult? Conteaza ca a fost sau ca este. Mai rar femei dezgustate de aceasta replica.

2. Nu, nu am inselat niciodata. – Sa fim seriosi, cine te crede?

Asadar si prin urmare, mai bine nu intrebati asemenea prostii pentru ca niciun raspuns nu e bun. In primul caz, barbatul care se victimizeaza e patetic si mincinos. In al doilea caz e las si mincinos. Pe care-l alegi?

Dupa raspunsul la aceasta intrebare, in mod inevitabil va urma „defineste notiunea de a insela„. Alta balarie. O definesti cum poti tu mai bine, incercand sa acoperi fiecare aspect. Evident, el va gasi ceea ce tie ti-a scapat si-ti va spune cum „a insela” presupune mult mai putin decat iti imaginezi tu, gandindu-se ca poate te socheaza cu raspunsul.

Eu am definit aseara inselatul ca fiind „incalcarea celor 30-40 de cm de spatiu personal„. Evident, replica a fost ca as fi prea generoasa.

Flirturile pot exista si fara incalcarea acestui spatiu, dar sunt niste actiuni atat de relative incat vei fi convinsa de catre el ca „ti se pare”. Asa sunt eu, dragut cu toata lumea. Nu inseamna nimic.

Nu, nu am inselat… dar e mai complicat.” – Clar, nu? Aceasta varianta poate fi tradusa prin „da, am inselat, nu e nimic complicat, dar incerc sa-mi gasesc scuze ca eu sunt de fapt o victima, un om slab care a cedat in fata tentatiei.”

Mai exista si tentativa de a parea sincer, fara sa se acuze in mod direct: „Am inselat cu gandul doar.

Cum vine asta? Vai, m-am gandit la alta femeie si ma simt de parca am inselat. Tu, logic, il vei consola. Este o victima a termenilor atat de vagi. Amaratul.

Iti pot explica si ce e aia „a insela cu gandul”. Pentru asta trebuie sa definim „gandul”.

Gandul este, spre surprinderea majoritatii si in acest caz, ceva palpabil. Gandul poate lua mai multe forme: flasca in stare de repaus, tare si infipta in stare de activitate. Poti insela cu gandul doar atunci cand nu este in stare flasca.

Anatomia gandului cuprinde un gland, corpul spongios si corpii cavernosi care adapostesc uretra. Inferior de gland se afla santul balanopreputial al gandului… de aici izvorasc adevarate dorinte „gandite”. Gandul are pielea fina si poate fi in stare acoperita in cazul prezentei preputului peste gland sau in stare libera, cand dai frau liber gandurilor, fara preput.

Spre uimirea tuturor, gandul te poate lasa insarcinata. Stupoare, nu? Si copilul va fi tot un gand, dar cu X batai cardiace/minut.

Si uite asa se poate insela doar cu gandul.

Iar cum tu esti proasta, il vei ierta, il vei crede, ii vei accepta teatrul si vei dormi in continuare in acelasi pat cu cel care a inselat doar cu gandul. Si grav e daca exista dovezi palpabile ca gandul se afla in spatele slitului de la pantaloni. Grav doar pe moment ca apoi te imbarliga el cum stie mai bine. Apoi ciclul se repeta.

Cu gandul ca gandul, dar tot cu o alta femeie pana la urma. Nu ti-e sila?

Reclame