Am o obsesie: parul pe sapun. Nu suport sa vad asa ceva. Call me wierd, dar este dezgustator. Daca ma duc in baie si vad ca ai lasat par pe sapun, cand ies sa ai bagajele facute. De fiecare data cand te voi privi imi va reveni in fata ochilor imaginea perilor inclavati in sapun. E scarbos si procesul de a da jos parul altuia de pe un sapun. Chiar daca folosesc gel de dus, sa nu vad par pe sapun, nici macar un firicel, cat de mic si cat de blond. Bagi sapunul sub apa, dar nu toti perii se duc si trebuie sa folosesti unghiile. Aoleu, mi-e rau numai cand ma gandesc. Asta e un maruntis pe care nu-l suport.

Daca lasi par pe sapun probabil ca nu ridici nici colacul inainte sa iti faci treaba. Probabil ca daca il ridici esti instruit, dar uiti sa-l lasi la loc jos. E clar ca nu esti atent la detalii. Cand locuiesti cu cineva, la inceput, totul e ok. Esti foarte stresat sa nu cumva sa faci ceva care poate deranja, sa speli vasele, sa arati ce „de casa” esti. Dupa o vreme, cand crezi ca deja te iubeste suficient de mult, nu mai esti atent la detalii… si LASI PAR PE SAPUN! Ca mentiune, degeaba ai dat parul jos de pe sapun daca il vad lipit de cada.

De ce naparliti asa? De la caldura? Si daca tot naparlesti mai rau ca un caine, sterge-ti urmele. Aoleu, am uitat de femei… ma gandesc ca exista si femei care lasa par pe sapun. Nu suport femeile pline de par oricum, dar daca esti asa sinistra incat sa-l mai lasi si pe sapun… Doamne!

Sau in pat… par in pat! Iar nu-l suport. Nici pe cel din cap, nici pe cel de prin alte teritorii ale organismului. Daca se mai si lipseste de mine un par strain, fac urat. Parul din cap e din cap, dar cand vad o chestie neagra si ondulata, scurta si urata si nu-i cunosc provenienta, ma inspaimant. Sufar de paro-fobie.

Concluzia este ca sunt foarte atenta la firele de par care ma scarbesc profund. Amuzant ar fi momentul in care el vine acasa, iar eu ii culeg un fir de par de pe umar… fir de par care nu e nici al meu, nici al lui.

Note to self: Oare ce ma scarbeste mai tare – barbatul epilat sau barbatul de pe care se desprinde par cu carul cand bate vantul?

Reclame