Da, le urasc. Da, pe toate. Toate sunt la fel (?!). Da, sunt femeie. Si ce daca sunt femeie?

Degeaba balacarim barbatii, ca ar fi porci, ca ne dezamagesc, ca ne fac, ca ne dreg. Femeile sunt de 60 de ori mai rele, mai furioase, mai razbunatoare. Sunt in stare de orice si unele, cele care sunt mame, au cel mai mare atu: copilul. Bagam copilul la inaintare si putem obtine orice, rau sau bun, numai sa ne simtim invingatoare. Femeile, ale naibii, sunt in stare sa se foloseasca de absolut orice pentru a se razbuna, pentru a distruge.

Da, barbatii ne pacalesc, ne mint, ne insala, ne amagesc, ne omoara, ne iubesc si apoi ne lasa, ne mananca de vii, dar nu vor fi niciodata in stare de razbunarea tipic feminina. Femeile tipa, dau din picioare, distrug, se umilesc, plang, se victimizeaza, sunt groaznice. Si apoi se intreaba de ce sunt nefericite.

99% din femei intra in categoria „Iubeste-ma, ca te tai!”. Nu stiu sa obtina ceva decat cu forta, decat prin santaj. Barbatii care au cunoscut suficient de multe femei imi pot da dreptate.

Partea si mai nasoala este ca they outnumber the men si barbatii don’t stand a chance in fata lor.

Recent mi-a spus o femeie ca barbatii sunt prea slabi ca sa ia decizii asa ca femeile le iau in locul lor. Incep sa cred ca asa e. Prea multi barbati sunt oropsiti de soarta, fortati sa traiasca alaturi de toate creaturile care isi spun femei.

Reclame